Alexandra Stan suferă de o boală incurabilă! Dezvăluirea artistei

Alexandra Stan a dezvăluit recent că suferă de o boală incurabilă care o obligă să urmeze un tratament medicametos și o dietă alimentară strictă. Artista suferă de o boală autoimună care favorizează acumularea de kilograme, pe scurt tiroidita Hashimoto.

„Avem 10 kilograme în plus atunci când m-am întors din America. Mă îmbolnăvisem de glandă și eram dereglată total. Eu am tiroidită Hashimoto autoimună, dar reușesc s-o țin în frâu în ultima vreme. Nu consum gluten, lactate, zahăr, soia, alcool, mai deloc. Cafeaua la fel mai puțin, doar una de dimineața, înainte beam 3-4 cafele pe zi. Eu cred totuși că medicamentul e baza. E foarte riscant să te bazezi doar pe alimentație. Iau Euthyrox de 50 mg, atât am luat de la început, nu-l înterup că nu vreau să risc”, a dezvăluit artista pentru Click!.

Tiroidita Hashimoto este o boală autoimună care afectează tiroida, ducând la scăderea cantității de hormoni produși de aceasta. Tiroidita Hashimoto apare atunci când sistemul imunitar începe să atace glanda tiroidă.

Sursa foto: facebook