Alexandra Stan, teapa de la Mamaia Music Awards. FOTO

Alexandra Stan nu a urcat pe scena de la Mamaia Music Awards, desi a fost premiata de organizatori. Cantareata  a trimis un reprezentant pentru a-i ridica premiul.

Mamaia Music Awards a avut parte de surprize neplacute, la chiar prima sa editie. Promovata intens, gala nu si-a respectat programul. Alexandra Stan a fost unul dintre artistii care trebuia sa incante cei 800 de oameni prezenti in fata scenei, dar nu a venit la eveniment.

Un alt nume mare care, se pare, ar fi trebuit sa faca show pe scena de la Mamaia Music Awards este BUG Mafia. Reprezentantii celebrei trupe hip-hop nu recunosc implicarea in eveniment.

“S-a negociat prezenta noastra la aceste evenimente intre agentul nostru de booking si organizator, insa negocierea nu s-a finalizat cu o intelegere si nu s-a semnat un contract. Nu aveam nicio responsabilitate sa participam la aceste evenimente (…) La Mamaia, evenimentul de maine e inca promovat ca incluzand o aparitie B.U.G. Mafia. O sa intrebati de ce nu il dam in judecata. Nu il dam in judecata pe organizatorul Dan Leonte pentru ca, la cum functioneaza justitia romana, va dura 3 ani, ca sa nu mai zicem ca e posibil sa ne trezim ca avem noi de platit bani.”, suna o parte din mesajul postat de baieteii de la Mafia pe pagina oficiala de Facebook.

Sursa foto: facebook.com