ALEXANDRA USURELU, un nou CONCERT la PLAZA ROMANIA

Evenimentele de la PLAZA ROMANIA, dedicate atat celor mici, cat si celor mari, merg mai departe si la acest sfarsit de saptamana, a anuntat Primaria Sectorului 6.

Astfel, Primaria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, continua programul la Kids Club Plaza Romania cu jocuri interactive, povestiri, teatru, ateliere educative.

Sambata si duminica. intre orele 12.00 si 14.00, parintii si copiii sunt asteptati la teatru clasic, teatru de papusi, teatru de umbre, jocuri de distractie, de rol si de mim, basme romanesti, un spectacol interactiv si ateliere educative.

Citeste si: DISTRACTIA CONTINUA si in acest weekend la PLAZA ROMANIA

Potrivit sursei citate, sambata aceasta este ultima in care puteti sa o ascultati pe ALEXANDRA USURELU la PLAZA ROMANIA. Concertul va incepe la ora 17.00.

ALEXANDRA USURELU, supranumita si “Norah Jones” a Romaniei, a colaborat cu nume sonore din muzica romaneasca, printre care Trupa Vunk, Mircea Vintila, Mircea Rusu, dar si din cea internationala, precum Mariano Castro, compozitorul si pianistul trupei Narcotango, nominalizat de doua ori la premiile Latin Grammy.

Citeste si: EVENIMENTELE de la PLAZA ROMANIA continua si in acest weekend