ALEXANDRU ARSINEL a dezvaluit cui vrea sa-i lase scaunul de director al Teatrului Constantin Tanase

Actorul ALEXANDRU ARSINEL a luat una dintre cele mai grele decizii din viata lui. Constient ca timpul este necrutator, maestrul a dezvaluit cui intentioneaza sa-i lase scaunul de director al Teatrului de Revista “Constantin Tanase”.

ALEXANDRU ARSINEL a precizat ca cel mai potrivit, din punctul lui de vedere, e nimeni altul decat “sufletul-pereche” al regretatului actor Nae Lazarescu, scrie ziarulring.ro.

“Vasile, pe langa actorie, are si responsabilitatea artistica a teatrului si, de ce nu, intr-un viitor apropiat, va raspunde de soarta acestuia. Dupa ce voi pleca la pensie, cel mai nimerit sa ramana managerul genului de revista e Vasile Muraru”, a afirmat Alexandru Arsinel.

Citeste si: Actorul Nae Lazarescu a fost inmormantat cu onoruri militare

ALEXANDRU ARSINEL a dezvaluit si motivul pentru care il prefera pe Vasile Muraru in functia de conducere e simplu: actorul nu va profita niciodata de functia pe care o detine.

“Vasile nu intra in chestii din astea artificiale, cu pile sau mai stiu eu ce, nu este genul care sa-si doreasca mai mult pozitia teatrului decat sa continue revista. Are momente la teatru pe care le scrie el. E un lucru foarte bun ca are si aceasta calitate de a scrie… Mai ales ca avem din ce in ce mai putini scriitori de revista care «scriu» in spiritul lui Tanase… Ca vulgaritati auzim tot timpul”, a mai spus ALEXANDRU ARSINEL

Foto: Romania Libera, laurentiupintoi.rronline.ro