Alexandru Arsinel a fost externat, la doua saptamani dupa transplantul de rinichi

Actorul Alexandru Arsinel a fost externat, joi, de la Institutul Clinic de Urologie din Cluj-Napoca, la doua saptamani dupa transplant de rinichi. In cadrul unei conferinte de presa sustinuta alaturi de Mihai Lucan, seful Clinicii unde a suferit interventia chirurgicala, actorul a plans de emotie si de bucurie ca are o noua sansa la viata.

“Am batut la usa acestui spital si am fost ajutat. Ii multumesc domnului Lucan ca da o sansa la viata si celor din generatia a treia. Pot sa plec fericit acasa”, a spus Arsinel, cu lacrimi in ochi.

Arsinel a mai spus ca zeci de oameni l-au incurajat prin telefoane si mesaje si i-au transmis ca abia asteapta sa il vada din nou pe scena. Actorul a marturisit ca pregateste o melodie noua, care va putea fi ascultata peste o luna.

“Am primit sute de telefoane. Ma asteapta aia de acasa ca pe o porodica. Dincolo de sarcinile mele din cadrul Teatrului de Revista sunt si managerul teatrului si sunt probleme. Deschidem o noua stagiune. Suntem in preajma unei premiere. Deci va fi de lucru, dar in conditii de securitate. Restrictii voi avea o viata intreaga de acum incolo. Operatia impune niste reguli de viata stricte. Imunitatea scade foarte mult, pentru ca organul sa nu fie respins, si va trebui sa pastrez nivelul anticorpilor la un nivel foarte jos. (…) Nu mai am voie la femei. Mi-a spus Lucan ca nu am voie”, a declarat Arsinel.