Alexandru Arșinel, internat de urgență în spital! Actorul a fost operat la inimă! Declarații

Alexandru Arșinel a fost dus, duminică la prânz, de urgență la spital, informează postul Antena3. Arșinel a fost adus de o ambulanță la Spitalul Municipal, iar acum starea sa este evaluată de medici.

UPDATE 2: „Am fost operat, acum 20 de minute am ieșit de acolo. Intervenția a durat 45 de minute, dar acum sunt bine. Mi s-a implantat un stent, printr-o coronografie. Sper că săptămâna viitoare voi fi, din nou, pe scenă. A fost un infarct și m-au reparat într-un fel sau altul talentații medici de aici”, a spus Alexandru Arșinel pentru spynews.ro. El va fi externat duminică.

UPDATE 1: Actorul a ajuns duminică de urgenţă la Spitalul Universitar cu dureri în zona pieptului, dar după investigaţii suplimentare se pare că medicii au decis ca luni să-l supună unei intervenţii pe cord.

Alexandru Arșinel a fost greu încercat în ultimele săptămâni. Şi-a pierdut partenera de scenă de o viaţă, pe Stela Popescu, dar şi pe colega de la teatru, Cristina Stamate. Cele două decese au lăsat urme adânci pentru maestru. S-a resimţit şi a avut nevoie de îngrijiri.  

Contactat aseară telefonic de Mihai Gâdea, Alexandru Arșinel a mărturisit la Antena 3 că va fi supus unei intervenții pe inimă, cel mai probabil în cursul zilei de luni, 11 decembrie: “Sunt în aşteptarea unei intervenții care va avea loc mâine. La inimă”.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Alexandru Arșinel a jucat, vineri, la teatrul Constantin Tănase într-un spectacol. Alexandru Arşinel a fost foarte afectat de moartea Stelei Popescu, partenera lui de scenă din ultimii 40 de ani. 

Sursa foto: gandul