Alexandru Arsinel va ajunge luni din nou la spital

Alexandru Arsinel va fi internat din nou, dupa ce ultimele analize nu au iesit deloc bine. El a fost rechemat de urgenta la Institutul de Urologie si Transplant Renal din Cluj, fiind nevoie de o supraveghere atenta.

Actorul va ajunge in spital din cauza stresului cauzat de scandalurile din ultimele zile iscate pe seama transplantului de rinichi la care a fost supus. Alexandru Arsinel va fi internat din nou la Cluj in cursul zilei de luni.

Medicii au atras atentia ca stresul este unul dintre factorii care pot duce la respingerea organului transplantat. Arsinel a fost acuzat de Asociatia Transplantatilor din Romania ca a primit un rinichi doar pentru ca este un VIP.

“Sunt sute de bolnavi care asteapta ani sa primeasca un rinichi, care si-au pus intrebari si care au suspiciunea ca acel rinichi s-a pus suspect de repede la un domn de 70 de ani si fac abstractie de faptul ca a fost vorba de Arsinel. in numele lor incercam sa aflam adevarul. seful ICUTR, Mihai Lucan, nu a precizat pâna acum daca Arsinel a primit un rinichi pentru ca a fost cel mai compatibil cu donatorul sau pentru ca a fost un actor iubit de romani”, a spus presedintele Asociatiei pentru Solidaritate si Empatie “Claudia Safta” din Cluj-Napoca, Emanuel Ungureanu, citat de Mediafax.