Alexandru Bourceanu, atac violent la adresa fratilor Becali

Scandalul inceput intre Alex Bourceanu si Anamaria Prodan, pe de o parte, si fratii Becali, de cealalta parte, isi consuma un nou episod.

Alexandru Bourceanu a oferit o replica dura fratilor Ioan si Victor Becali dupa ce Victor Becali n-a suportat umilinta transferului mijlocasului de la Steaua la Trabzonspor si i-a adresat jucatorului mai multe cuvinte jignitoare. “E teleghidat. Nu mi-l scoateti prea inteligent”, a spus Victor Becali sambata pentru fanatik.ro, in timp ce Bourceanu a reacrionat tot pentru sursa citata.

 

Citeste si: Razboiul fratii Becali – familia Reghecampf isi consuma un nou episod. Motivul: Alex Bourceanu 

“Nu imi doresc sa intru in polemica. Mai ales cu acest specimen! Este mult sub nivelul meu, al antrenorului Reghecampf, al echipei Steaua si chiar al multora din viitorii indivizi cu care va coabita in curand… Nimic misterios sau surprinzator in acest fel de a gandi al acestui badaran limbut. Secretul tine, pur si simplu, de prostie si invidie, de prostia pura pe care o dezlantuie numai si numai momentele de anomalie din tara asta. Ratatii din Pipera au ajuns cunoscuti pentru ca regulile de competitie si egalitatea de sanse au fost starpite. Daca Anamaria Reghecampf isi facea mai devreme loc in meseria asta, aceste exemplare primitive erau de mult excluse din vizorul acestei generatii ignorante si lenese de carte sau efort”, a rabufnit Alexandru Bourceanu.

Sursa foto: prosport.ro