Alexandru Bourceanu si-ar putea prelungi contractul cu Steaua Bucuresti

Alexandru Bourceanu, capitanul echipei Steaua Bucuresti, era ca si plecat din tabara ros-albastra, sau cel putin asa credeau suporterii, jurnalistii si oficialii gruparii din Ghencea. Aflat in ultimele sase luni de contract, Bourceanu ar fi urmat sa plece in vara intr-un campionat din strainatate.

Pauza competitionala l-a ajutat pe Bourceanu sa studieze cu atentie toate ofertele pe care le are si capitanul ros-albastrilor a observat ca, din punct de vedere financiar, acestea nu sunt extrem de atragatoare, astfel ca mijlocasul ar fi tentat sa continue in Ghencea, informeaza prosport.ro.

In aceste conditii, Bourceanu ar putea ramane la Steaua in cazul in care i s-ar oferi un salariu anual de 240 de mii de euro, cu 60 de mii mai mult decat cel pe care il are in prezent. In plus, Bourceanu ar mai dori si dublarea bonusurilor de obiectiv pe care le are in prezent.

Tinand cont de faptul ca face parte dintre fotbalistii agreati de finantatorul Gigi Becali, Alex Bourceanu are mari sanse sa-si prelungeasca cu inca doi ani contractul cu echipa campioana din Liga I.

Sursa foto: prosport.ro