Alexandru Cicâldău s-a transferat la Galatasaray Istanbul

Alexandru Cicâldău s-a transferat de la CSU Craiova la Galatasaray Istanbul. Mijlocașul în vârstă de 24 de ani a devenit astfel cel mai scump transfer al verii din fotbalul românesc.

Gruparea din Turcia l-a ales pe Alexandru Cicâldău după ce a ratat transferul unui alt internațional român, Nicolae Stanciu de la Slavia Praga.

Galatasaray Istanbul va plăti 6 milioane de euro Universității Craiova, care va încasa și 20% dintr-un eventual viitor transfer al lui Alexandru Cicâldău. Internaționalul român va încasa un salariu anual de 1.1 milioane de euro, anunță Fanatik. Contractul lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray este valabil până în vara anului 2026.

”Cicâldău e 100% la Galatasaray. Diseară (n.r. vineri seară) pleacă să semneze. Are contract pe cinci ani”, a declarat Giovanni Becali, potrivit sursei citate.

Alexandru Cicâldău devine al treilea cel mai scump transfer din istoria Universității Craiova, după Valentin Mihăilă, ajuns la Parma pentru 8.5 milioane de euro, și Alexandru Mitriță, cumpărat de New York City FC cu 8 milioane de euro.

Sursa foto: digisport