Alexandru Cicâldău vândut de Galatasaray! Ce echipă îl transferă și care este suma de transfer

Alexandru Cicâldău va fi vândut de Galatasaray Istanbul după numai un sezon petrecut de mijlocaș la formația din Țara Semilunei. Presa turcă a anunțat că internaționalul român a bătut palma cu italienii de la Sampdoria Genoa, mutarea urmând a fi parafată doar dacă Doria va evita retrogradarea din Serie A.

Alexandru Cicâldău, în vârstă de 24 de ani, va aduce în contul celor de la Galatasaray suma de opt milioane de euro. Informația a fost publicată în această dimineață de cotidianul turc „Fanatik”: „Au bătut palma! Cicâldău pleacă de la Galatasaray pentru 8 milioane de euro”.

Sampdoria Genoa, antrenată de Marco Giampaolo, se află pe locul 15 în acest moment având 29 de puncte, un avans de 7 lungimi față de zona periculoasă, cu 8 etape înainte de finele sezonului.

Alexandru Cicâldău a fost achiziționat de Galata în vara anului trecut, de la CS Universitatea Craiova, în schimbul sumei de 6,5 milioane de euro. Cicâldău a jucat 34 de meciuri oficiale pentru Cim Bom timp în care a marcat 4 goluri și a oferit 2 pase deicisive.

Sursa foto: sport