Alexandru Ciucu, sotul Alinei Sorescu, la un pas de tragedie

Designerul Alexandru Ciucu, sotul frumoasei Alina Sorescu, a fost la un pas de tragedie in Grecia. In timp ce se dadea cu zmeul, vantul l-a dus la circa un kilometru de mal, apoi s-a oprit brusc, iar zmeul a cazut in apa. Atunci a intrat in panica.

“Cred ca la cata sare mi-a trecut prin nas nu o sa mai racesc zece ani de acum incolo. Am avut insa o situatie delicata care m-a panicat. Nu stiam cum sa strunesc zmeul foarte bine, iar vantul ma dusese incet – incet in larg, la circa un kilometru de mal. Acolo, vantul s-a oprit brusc si zmeul a cazut in apa. Eram singur si prea departe ca sa ma auda cineva daca as fi strigat dupa ajutor”, povesteste Alexandru Ciucu.

“M-am agitat sa inalt din nou zmeul si mi s-a pus un carcel la picior, pentru ca apa era destul de rece in larg. Bine ca aveam vesta de salvare pe mine si ca puteam sa plutesc si fara sa misc bratele sau picioarele. Mi-am spus ca cel mai bine este sa am putina rabdare, pana cand vantul va bate iar si voi putea sa inalt din nou zmeul. Asa am facut si am ajuns cu bine inapoi”, a mai spus designerul.

Alexandru Ciucu este un impatimit al sporturilor acvatice precum schi nautic, wakeboard si kitesurf. In tot acest timp, sotia lui, Alina Sorescu, se afla in Romania.