Alexandru Cumpănașu în vizorul Poliției Capitalei

Alexandru Cumpănașu a intrat în vizorul Poliției Capitalei. Surse judiciare citate de hotnews.ro au dezvăluit că oamenii legii s-au sesizat din oficiu și fac verificări amănunțite referitoare la discuțiile purtate de politician cu diferiți elevi prin intermediul contului acestuia de Tik Tok.

Update: ”În primul rând nu spun că minte nimeni, dar e o informație falsă. Nu e nicio verificare a niciunui parchet. Nu știu ce surse aveți, dar e o minciune grosolană. Am vorbit cu purtătorul de cuvânt, mi-a spus că nu există niciun dosar pe numele Cumpănașu. Eu am rugat Poliția să verifice toate clipurile, toate comentariile. Eu am cerut expres să fiu verificat. Au încercat să îmi distrugă imaginea.”, a spus Cumpănașu pentru România TV.

Știre inițială

Verificările efectuate de polițiști s-au declanșat după ce mai multe persoane au sesizat că postările și discuțiile dintre Cumpănașu și respectivii elevi sunt mai mult decât deplasate.

Un exemplu concret este cel al îndemnului de a nu mai face exerciții fizice la ora de sport fiindcă ”înregistrările pot fi puse pe anumite site-uri”, aluzie la pedofilie.

„Vreau și eu să văd dacă vreun profesor va avea tupeul – tupeul! – să încalce legea, să-ți pună note și să te condamne că nu ți-ai făcut tema de vacanță”, îi spune, de pildă, Alexandru Cumpănașu, pe un ton revoltat, unui fan care se plângea că s-a săturat să facă teme de vacanță.

În aceeași ordine de idei, pe YouTube si pe alte retele de socializare au fost incarcate videoclipuri de catre tineri revoltati in care Cumpănașu face referire la „dotările sale de la natură”. Totul a pornit după ce Cumpănașu a dansat într-un live, iar tinerii au remarcat că acesta avea blugii prea strâmti.Ei au facut glume despre faptul ca utilizeaza produse pentru imbunatatirea performantelor sexuale, potrivit Aktual24.

Sursa foto: realitatea