Alexandru Cumpănașu vorbește copiilor, pe Tik Tok, despre primele sale experiențe sexuale! Video

În spațiul online a apărut un filmuleț în care Alexandru Cumpănașu, profu.online așa cum este cunoscut pe platforma Tik Tok, le povestește copiilor care îl urmăresc despre începutul relațiilor sale sexuale, care ar fi debutat la vârsta de 13 ani. Mai mult, conform lui Alexandru Cumpănașu, unele dintre partenerele sexuale îi erau colege de școală iar în prezent sunt cadre didactice.

”Acum ţin lecţii de moralitate când la 14-15 ani făceau sex cu mine? Ele vă ţin vouă morală? Sigur, pe ascuns, fără să ştie părinţii, fără să ştie nimeni că, deh, mai lăsam dracu’, mă mai trezeam şi pe la vârsta aia cu vreuna care să rămână însărcinată când eu aveam vârsta pe care o aveam.

Dar eu vorbesc aşa la nivelul bunului simţ, mă dau pe mine exemplu ca să nu vorbesc despre alţii. Dintre aceste femei care vă reproşează… dar, vai, eşti îngrijită, eşti vopsită în cap, ai piercing, ai… şi care spun… vai, dar voi sunteţi aşa, noi eram nişte sfinte şi dădea sfinţenia afară din noi, ieşea prin pori… nu vă e ruşine puţin? Sau să vă aduc aminte de sexul prin toaletă pe care l-am făcut cu unele dintre voi şi aţi ajuns profesoare? Nu mai vorbesc de liceu! Eu acum vorbesc de şcoala generală”, povestește Alexandru Cumpănaşu pe TikTok.