ALEXANDRU MATEL, printre stelisti dupa ce a fost EXCLUS din LOT ! Merge in Ghencea?

ASTRA GIURGIU l-a EXCLUS din lot pe internationalul roman ALEXANDRU MATEL, acesta revenind in tara astazi din Italia, acolo unde era in cantonament, alaturi de STEAUA, care s-a intors in Romania tot dintr-un stagiu de pregatire.

Alexandru Matel a fost exclus astazi din lotul celor de la ASTRA GIURGIU, jucatorul de 24 de ani, care joaca la gruparea patronata de Ioan Niculae din 2010, certandu-se cu sefii din cauza termenilor noului contract care i-a fost propus. El a fost trimis astazi acasa din Italia, acolo unde astralii sunt in cantonament, MATEL venind in Romania alaturi de STEAUA, cu avionul in care s-au intors si campionii, formatia din Ghencea putand sa fie noua sa echipa.

Citeste si: STEAUA urmeaza sa participe la un SUPER TURNEU AMICAL 

Gruparea din Ghencea s-a interesat mai demult despre situatia lui Matel, dar a renuntat la orice fel de negocieri dupa ce Ioan Niculae a cerut 4 milioane de euro. In aceasta situatie insa, daca MATEL ar ajunge gratis in Ghencea, stelistii ar putea relua negocierile cu jucatorul.

Citeste si: STEAUA nu renunta la un INLOCUITOR pentru Pintili

“MATEL a venit la mine duminica, ne-am inreles cu el verbal, dar a doua zi a schimbat datele problemei. Pentru acest lucru a fost exclus din lot pe o perioada nedeterminata. Prin incercarea lui de a santaja clubul nu va face decat sa stea pe bara”, a declarat Ioan Niculae, boss-ul giurgiuvenilor, la Digi Sport.