Alexandru Nazare: Ponta s-a laudat in Parlament cu descentralizarea, acum ar trebui sa-si dea demisia

Vicepresedintele PDL, Alexandru Nazare, a declarat duminica intr-o conferinta de presa ca premierul Victor Ponta, “mintind in halul in care minte”, ar trebui sa-si dea demisia din functie, dupa ce spune ca Legea descentralizarii este cel mai important act al Guvernului, dar a fost respinsa de CC.

Nazare a fost intrebat daca premierul ar trebui sa aiba parte de un decont politic dupa respingerea Legii descentralizarii de Curtea Constitutionala, pe care Guvernul si-a angajat raspunderea, in conditiile in care Victor Ponta cerea demisia lui Emil Boc pe un caz similar.

“Decontul politic pentru Ponta e consistent, nu e pentru prima oara cand se intampla acest lucru, dar mintind in halul in care minte…el a promis nenumarate lucruri inainte de a prelua puterea si odata ce a preluat-o demonstreaza ca nu e in stare sa o gestioneze. Ar trebui sa-si dea demisia, dumnealui daca ar avea responsabilitate ar trebui sa-si dea demisia imediat, dat fiind ca s-a laudat si in Parlament cand a prezentat descentralizarea ca este cel mai important act al Guvernului Ponta pe anul 2013”, a spus Nazare.

Vicepresedintele PDL a sustinut ca proiectul Legii descentralizarii a fost “un hei-rupism” si “o incercare a-l multimi pe Dragnea sau pe alti baroni”. El a afirmat ca procesul descentralizarii trebuia realizat in corelare cu cel al regionalizarii pentru a eficentiza atragerea de fonduri europene.

Foto: Info Braila