ALEXANDRU UIOREANU, condamnat la 8 luni de inchisoare cu suspendare

ALEXANDRU UIOREANU, fiul fostului presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Cluj Horea Uioreanu, a fost condamnat, miercuri, de instanta suprema la 8 luni de inchisoare cu suspendare pentru trafic de droguri.

Sentinta data astazi in cazul fiului presedintelui CJ Cluj este definitiva, pedeapsa fiind mai mica decat cea primita la Curtea de Apel Cluj.

ALEXANDRU UIOREANU a fost ridicat in decembre 2012 pentru trafic de droguri. El a vandut hasis in mai multe scoli  si a recunoscut ca este distribuitor, dar si consumator de droguri.

Alexandru Uioreanu, fiul presedintelui CJ Cluj, condamnat la un an si sase luni de inchisoare

In prima instanta, Uioreanu jr. a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare, decizia fiind atacata cu recurs de procurori, care au cerut inchisoare cu executare. Alexandru Uioreanu a fost retinut pe 19 decembrie 2012 pentru trafic de droguri. El a fost condamnat, pe 27 martie, la doi ani si jumatate de inchisoare cu suspendare, pentru trafic de droguri.

ALEXANDRU UIOREANU, FIUL PRESEDINTELUI CJ CLUJ HORIA UIOREANU, ARESTAT DIN NOU

Si tatal sau, Horea Uioreanu, are probleme cu legea. Presedintele suspendat al CJ Cluj este urmarit penal de DNA pentru luare de mita, fals in inscrisuri sub semnatura privata si complicitate la spalare de bani. In urma cu o saptamana, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.