Alexandru Ungureanu, portarul juniorilor Stelei, batut cu bestialitate in curtea liceului Mircea Eliade FOTO

Alexandru Ungureanu, portarul  juniorilor echipei Steaua Bucuresti (nn. imprumutat la ACS Berceni), a fost gasit lesinat in curtea scolii de profesorii de la Liceul Mircea Eliade, dupa ce a fost batut cu bestialitate de un coleg si mai multi prieteni ai acestuia, informeaza Libertatea.

Alexandru Ungureanu, in varsta de 17 ani, practica fotbalul la clubul din Ghencea de la cinci ani si in vara a fost imprumutat la ACS Berceni pentru un sezon.

Incidentul s-a intamplat vineri si a avut loc atunci cand Alexandru tocmai terminase cursurile. Jucatorul a fost atacat de mai multi indivizi care l-au lovit cu pumnii si picioarele, pana cand si-a pierdut cunostinta. Agresorii au fugit de la locul incidentului, dar au fost ulterior gasiti de profesori si politisti.

Alexandru Ungureanu este internat la spitalul Panduri din Capitala, acolo unde a fost  operat dupa ce a suferit o ruptura de piramida nazala. Portarul s-a ales si cu doua coaste rupte, un hematom la cap si alte rani pe maini, spate si picioare, scrie sursa citata.

Sursa foto: libertatea