Algerile de la FRF au fost contestate oficial

Fotbalul romanesc ar putea avea parte de un nou cutremur, alegerile de la FRF, castigate de Razvan Burleanu, fiind contestate oficial.

Asociatia Judeteana de Fotbal (AJF) Giurgiu a contestat alegerile la Judecatoria Sectorului 2 din Bucuresti, anunta Gazeta Sporturilor, iar in aceste conditii Razvan Burleanu, noul presedinte al FRF, risca sa-si piarda postul castigat in data de 5 martie. Presedintele Federatiei, Razvan Burleanu, sustine ca nu stie nimic despre actiunea celor din Giurgiu, dar precizeaza ca rezultatul scrutinului trebuia oricum confirmat la Tribunal.

“Nu am cunostinta despre acest demers. Nu exista la Federatie nici un fel de incunostintare oficiala pe aceasta tema, dar e dreptul fiecarui membru afiliat sa inainteze o contestatie. Stiu ca pe data de 1 mai este fixat un termen in instanta in legatura cu validarea juridica a alegerilor din 5 martie”, a spus presedintele FRF pentru sursa citata.

Citeste si: “Regele” Hagi l-a atacat violent pe Razvan Burleanu, noul presedinte al FRF 

Deocamdata nu se stiu motivele contestatiei, dar ele ar putea sa fie legate de cluburile sportive scolare care ar fi trebuit dezafiliate si, prin urmare, n-ar fi avut drept de vot in cadrul Adunarii Generale.