ALIANTA DE GUVERNARE se clatina! UNPR nu vrea inregimentarea PPDD

Incercarea PSD de a aduce la PUTERE partidul infiintat de Dan Diaconescu, PPDD, nu este pe placul tuturor celor din ALIANTA DE GUVERNARE. UNPR-istii sunt impotriva acestei potentiale mutari pe scena politica din Romania.

Dupa negocierile lui Dragnea cu Simona Man, presedintele PPDD, membrii UNPR sunt din ce in ce mai revoltati din cauza faptului ca ei nu au fost anuntati sau intrebati cu privire la acest lucru.

Citeste si: Cand intra PPDD la GUVERNARE – SURSE

„Nu ne intereseaza sa intre doamna Man la guvernare. Avem rezerve in ceea ce priveste intrarea PPDD si a Simonei Man la guvernare. Ce sens are sa intre doamna Man la guvernare? Pe noi nu ne-a intrebat. Normal era sa ne intrebe, ca protocolul se fae intre PSD si madame Man asta, cum o cheama. Acordul de guvernare se refera la alianta de centru-stanga. Nu avem noi treaba cu PPDD (..) Avem nevoie de ministru pentru Relatia cu Diaspora? Avem nevoie de alte lucruri”, a declarat Ion Raducan, deputat UNPR, la postul B1TV.

Citeste si: Simona Man, de la “Mireasa pentru fiul meu” la Palatul Victoria

Totodata, acesta a lasat de inteles ca UNPR isi deschide larg bratele pentru cei care nu sunt de acord cu ceea se intampla in PPDD, oameni precum Daniel Fenechiu, care nu e de acord cu alianta dintre PSD si PPDD.

Sursa foto: ziuaconstanta.ro