ALIANTA PSD-UNPR-PC este desfiintata chiar de un membru: Asta-i alianta lu’ peste!

Petru Marginean (foto dreapta), presedintele organizatiei judetului Hunedoara a Partidului Conservator (PC), a caracterizat in termeni extrem duri alianta USD din care fac parte PSD, UNPR si PC, noteaza pesurse.ro.

Conform sursei amintite care citeaza presa locala, declaratia liderului conservatorilor hunedoreni a fost facuta in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la sediul Consiliului Judetean Hunedoara.

„Asta-i alianta lu’ peste!”, a replicat liderul PC Hunedoara unei jurnaliste care l-a intrebat daca politicienii aliantei din care PC face parte sustin demersul de a obtine o descarcare de pe autostrada in zona Devei.

Citeste si: ADRIAN DUICU va fi SUSPENDAT din functia de presedinte al CJ Mehedinti

Petru Marginean, care este si primar al Devei, prezenta alaturi de primarul Hunedoarei si vicepresedintele Consiliului Judetean, un demers comun prin care solicita modificarea proiectului autostrazii prin construirea a cel putin o descarcare care sa deserveasca municipiile Deva si Hunedoara. „Ceea ce vorbim noi tine de o minte omeneasca normala, indiferent cine-i in vârful Guvernului. Domnule, vor sa ne izoleze total?”, a declarat Petru Marginean, citat de Hunedoara Libera, informeaza pesurse.ro.

Sursa foto: realitatea.net