Alianta PSD-USB la SECTORUL 4, un prim semn de intrebare

Miercuri la PRIMARIA SECTORULUI 4 a avut loc sedinta de investitura iar in cadrul acesteia s-a consumat primul act al blatului dintre consilierii Partidului Social Democrat (PSD) si cei ai Uniunii Salvati Bucurestiul (USB).

Cele doua grupuri de consilieri amintite, impreuna cu cei ai PMP, au votat la unison numirea lui DAN DELEGEANU, fostul viceprimar al lui DANIEL BALUTA pe vremea cand edilul social democrat era doar interimar in locul lui CRISTIAN POPESCU PIEDONE, in postura de presedinte de sedinta.

Va reaminitm ca potrivit anchetei realizate de jurnalistii de la Gandul la trei zile dupa incheierea ALEGERILOR LOCALE in SECTORUL 4 s-a inregistrat un veritabil record de BULETINE DISPARUTE, peste 22.000. Insa acest lucru nu a constituit nicio problema pentru consilierii proaspat alesi din partea Uniunii Salvati Bucurestiul (USB) care, inca de la prima sedinta, si-a uitat rolul de “salvatori”  si ” reprezentanti “anti-sistem” si au ales ciolanul.

Mai precis, consilierii USB au demonstrat ca fac parte dintr-un alt sistem pus de multi ani la punct de PSD! In acest fel se demonstreaza, fatis, ca baietii de la USB care au prostit electoratul din SECTORUL 4 si au militat, de ochii lumii, in campania electorala pentru dreptate si transparenta nu sunt decat o apa si un pamant cu restul. Practic reprezentantii USB nu au avut nevoie decat de cateva zile pentru a-si da arama pe fata……

Asteptam cu interes si urmatoarele episoade ale blatului dintre consilierii PSD si USB care se vor consuma, mai mult ca sigur, in viitorul apropiat, sub privirile neputincioase ale electoratului din SECTORUL 4 care va trebui sa mai astepte cel putin inca patru ani pentru a scapa de aceasta noua caracatita a administratiei locale.

Sursa foto: Mondo News