O fotografie cu un ALIGATOR cu DOUA CAPETE face inconjurul internetului! Crezi ca e reala? FOTO in articol

Justin Arnold, un american din Florida, a publicat pe pagina unei retele de socializare o fotografie care a facut inconjurul lumii. In centrul imaginii apare un aligator cu doua capete, despre care barbatul spune ca i-a atras atentia in timp ce isi plimba cainele pe malul raului Hillsborough.

Din cele relatate de Justin Arnold, mai sunt persoane care confirma existenta unei asemenea creaturi. 

Specialistii s-au aratat insa destul de sceptici in privinta veridicitatii imaginilor, cunoscut fiind faptul ca o reptila cu doua capete nu are nicio sansa de supravietuire, in mediu natural.

Posibilitatea nasterii unei astfel de vietati nu este pusa sub semnul intrebarii, ci varsta inaintata a aligatorului din fotografie. O reptila cu doua capete poate fi rezultatul unei anomalii data de de faptul ca gemenii monozigoti nu se separa complet.

CITESTE SI: FOTO SOC. Acesti URSI isi fac SEX ORAL unul altuia! Stiinta a aflat de ce!

Practic, este un animal care are un singur trup controlat de doua capete, iar acestea se manifesta diferit, exact cum s-ar comporta doua fiinte diferite.

Cazuri similare, cu serpi cu doua capete ingrijiti in laborator, au aratat ca exista o competitie pentru mancare intre cele doua capete, desi acestea impart un singur sistem digestiv. Capetele ajung chiar sa se atace intre ele, deci este explicabil de ce aceste animale nu traiesc de obicei prea mult.

Specialistii de la Florida Fish and Wildlife Conservation Commission nu cred ca fotografia este reala.

De asemenea, dupa ce poza a fost redistribuita online de mii de ori, multe persoane au sesizat detalii care pot sugera ca imaginea a fost de fapt prelucrata in Photoshop.

Nu exista urme lasate pe nisip de acest aligator, iar picioarele din partea dreapta par sa stea in aer, deasupra nisipului.

CITESTE SI: El e CEL MAI URAT caine din lume! GALERIE FOTO

Altii cred ca aligatorul este creatia unei persoane pasionata de taxidermie, care a impaiat si modificat un aligator obisnuit.

Pe langa aceste comentarii, Arnold este cunoscut drept autorul unui blog care prezinta animale bizare drept reale, desi multe din ele sunt de-a dreptul amuzante, cum ar fi pestii cu blana, care s-ar fi adaptat astfel la apele foarte reci din Lacul Michigan.