Alimente care cresc pofta de sex, la barbati

Pofta de sex, la barbati, poate fi stimulata cu ajutorul unor alimente care au rolul de a creste rapid productia de testosteron din corpul lor. Iar testosteronul este direct asociat atat cu cresterea poftei de sex cat si cu cresterea potentei.

Astfel, daca alimentatia este cruciala pentru o viata sexuala la barbati si daca este indicat ca acestia sa evite alimentele bogate in zahar si in fructoza, din cauza ca acestea din urma afecteaza negativ viata sexuala, exista unele alimente care au in compozitia lor substante ce in mod sigur vor creste pofta de sex.

CITESTE SI: 9 motive pentru care femeile in forma au o viata sexuala mai buna

ASADAR, IATA ACELE ALIMENTE CARE CRESC POFTA DE SEX, LA BARBATI SI CUM FUNCTIONEAZA:

 Ardeiul iute

Multi barbati prefera sa manance picant avand in vedere ca se pare ca ar fi programati genetic sa faca acest lucru. Iar preferinta de a manca picant nu este intamplatoare. Astfel, substante precum capsaicina, din ardeiul iute, au efecte incredibile asupra organismului barbatilor. Pe langa faptul ca ii ajuta sa arda grasimile si sa tonifice masa musculara, ardeiul iute mareste fluxul sanguin si imbunatateste durata erectiilor. Mai mult decat atat, ardeiul iute are un efect aproape imediat asupra poftei de sex a barbatilor.

 Ceapa

Chiar daca nu are un miros tocmai placut, ceapa este perfecta pentru a creste pofta de sex la barbati. Insa, trebuie consumata cruda pentru ca in acest mod ridica nivelul de testosteron din corp aproape imediat. Mirosul de ceapa proaspata totodata este afrodisiac pentru barbati iar substantele pe care le contine duc si la o imbunatatire a fluxului sanguin.

CITESTE SI:Sex in lift: 9 sfaturi utile pentru o partida reusita

 Usturoiul

Nu in ultimul rand, usturoiul este minunat pentru a creste pofta de sex la barbati. Alimentul contine alicina, substanta care elibereaza caldura in organism. Mai precis, temperatura corpului creste simtitor dupa consumul de usturoi, sangele se pune in miscare si nivelul testosteronului creste aproape instant. Astfel, pofta de sex, dupa consumul de usturoi, va aparea cu siguranta.

Sursa: lyla