ALIN de la BISTRITA A MURIT! MANELISTUL revenea de la o CANTARE

Accidentul rutier in care si-a pierdut viata cantaretul de manele ALIN de la BISTRITA, in varsta de 35 de ani, s-a produs, luni dimineata, pe raza localitatii Anies, la intrare in sat. Din primele informatii rezulta ca soferul autoturismului a pierdut controlul volanului si a izbit cu violenta postamentul unui semn rutier, informeaza bistriteanul.ro.

Cantaretul de manele mort in accident este ALIN MOLNAR, cunoscut sub numele de ALIN de la BISTRITA. Potrivit presei locale, este cel mai cunoscut interpret de gen din aceasta zona a tarii. Alaturi de ALIN de la BISTRITA a murit si unul dintre colaboratorii sai apropiati, tobosar de meserie.

“Din primele verificari, in localitatea Anies, pe DN 17D, directia de mers Maieru spre Rodna, un autoturism condus de un barbat a iesit in afara partii carosabile si a colizionat postamentul unui indicator auto. In urma accidentului a rezultat decesul a doua persoane”, a declarat pentru Bistriteanul.ro Crina Sirb, purtatorul de cuvant al IPJ Bistrita-Nasaud.

Sursa foto: realitatea