ALIN IONESCU, sotul CRISTINEI SPATAR, AUDIAT la DNA in dosarul LOTERIEI ROMANE

Omul de afaceri ALIN IONESCU, sotul cantaretei CRISTINA SPATAR, s-a prezentat marti la sediul Directiei Nationale Anticoruptie intr-un dosar in care este cercetat in legatura cu unele contracte incheiate de firma sa cu Loteria Romana.

El a spus ca este inculpat in dosar alaturi de alte persoane, precizand ca i s-a prezentat acuzatiile in 2011-2012.

Potrivit lui, urmarirea a inceput in urma unui control al Curtii de Conturi iar in prezent se fac investigatii.

“Parchetul a luat copy-paste acel control si l-a trimis mai departe pentru cercetari. (…) Eu nu acuz procurorii, eu vin si raspund la intrebarile procurorilor (…). Conducerea (Loteriei Romane — n.r.), asa am inteles, a fost tinta acelui control. (…) Toate contractele din ultimii trei ani ale Loteriei au fost luate”, a mai spus Alin Ionescu.

CITESTE SI: ALIN IONESCU, sotul cantaretei CRISTINA SPATAR, vizat intr-un NOU DOSAR

El a apreciat ca nu a fost favorizat pentru castigarea unui contract si ca acest lucru a fost confirmat de Curtea de Apel Bucuresti.

“La fel si sapte contestatii la CNSC, tot la fel. A fost o licitatie corecta, care s-a desfasurat normal. Curtea de Apel a spus ca se poate semna contractul, pentru ca a fost un caiet de sarcini care a respectat regulile”, a aratat el.

CITESTE SI: ALIN IONESCU, sotul cantaretei Cristina Spatar, ARESTAT PREVENTIV pentru 30 de zile

Alin Ionescu a adaugat ca a cerut Curtii de Conturi sa spuna care este specializarea celor care au efectuat controlul, deoarece, mentioneaza el, si-ar fi dat cu parerea despre probleme legate de soft, hard, calculatoare.

Sursa foto www.dcnews.ro