Alin Oprea rupe tăcerea! Artistul a dezvăluit motivul real al divorțului

Alin și Larisa Oprea divorțează după o căsnicie care a durat 22 de ani. Fostul component al trupei Talisman s-a hotărât să rupă tăcerea și să pună capăt zvonurilor apărute în presa tabloidă autohtonă pe marginea acestui subiect sensibil.

Alin Oprea a decis să vorbească despre divorț, artistul dezvăluind și motivul real care a dus la despărțirea de soția sa, Larisa. Cântărețul a stat de vorbă cu jurnaliștii de la Click în încercarea de a face lumină în acest caz.

“Schimbarea mea a început din clipa în care Larisa a plecat în Anglia cu fiica noastră la studii, adică de prin anul 2017. Am simţit cumva o eliberare şi, totodată, am considerat că este timpul să mă uit cumva şi spre mine, ceea ce nu mai făcusem în ultimii 20 de ani. Toată viaţa am fost pentru copii, pentru familie, m-am dedicat, am muncit foarte mult să nu le lipsească nimic. Iar acum, când au crescut şi pot să spun că se pot descurca şi singuri într-o oarecare măsură, ar fi bine să mai am grijă şi de mine”, a declarat Alin Oprea pentru sursa citată.

Sursa foto: facebook