ALINA BICA, HUIDUITA in penitenciar

ALINA BICA trece prin momente foarte grele la penitenciarul Targsor, potrivit avocatei ei, Laura Voicu, care sustine ca fosta sefa a DIICOT este HUIDUITA de celelalte detinute.

Potrivit avocatei, cele peste 200 de detinute ii striga ALINEI BICA diverse lucruri atunci cand aceasta iese in curte.

“Oamenii de la Targsor sunt respectuosi. Doamna Bica este tinuta in carantina, singura in camera. Este intr-un penitenciar in care atunci cand traverseaza curtea, cele 200 de detinute de acolo ii striga foarte multe lucruri pentru ca majoritatea dosarelor au fost facute de dumneaei la DIICOT. Este ingrozitor”, a declarat Laura Voicu la DNA.

Citeste si: DOSARUL BICA 2: ICCJ cere DNA lamuriri privind unele ACUZATII aduse fostei sefe a DIICOT

ALINA BICA, aflata in arest in dosarul despagubirilor ilegale de la ANRP, a fost mutata, joi, din arestul Politiei Capitalei la Penitenciarul Targsor.

ALINA BICA a fost trimisa in judecata, in 15 decembrie 2014, pentru ca, in calitate de reprezentant al Ministerului Justitiei in comisia ANRP, impreuna cu membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor, i-a aprobat omului de afaceri GHEORGHE STELIAN, in 2011, despagubiri pentru un teren de 13 hectare supraevaluat cu peste 62 de milioane de euro.

Citeste si: ALINA BICA a fost transferata la Penitenciarul de femei de la TARGSOR

Sursa foto: telegrafonline.ro