Alina Bica nu se va întoarce în România! Bătaie groaznică încasată de fosta șefă a DIICOT

Alina Bica nu se va întoarce în România și va cere azil politic în alt stat, a declarat avocata acesteia. Avocata Laura Vicol susține că Alina Bica, fosta șefă a DIICOT, nu se va întoarce în România, după exemplul Elenei Udrea, ci va cere azil politic într-o altă țară pe care a refuzat să o precizeze în acest moment.

Alina Bica este determinată să nu se mai întoarcă în țară după ce a fost bătută cu bestialitate într-o parcare, înainte de a pleca spre Costa Rica, iar acesta este motivul pentru care se teme să se întoarcă, a declarat Laura Vicol la Antena 3. „Nu se va întoarce cu siguranţă în România, bătaia pe care a primit-o cu bestialitate a fost principalul motiv care a făcut-o să renunţe definitiv şi, sinceră să fiu, încerc din răsputeri să o conving că aici este locul ei. Cu siguranţă spun eu că adevărul va ieşi la iveală şi în acest dosar care se va rejudeca în fază de apel” a spus avocata.

Alina Bica a început demersuri judiciare potrivit Convenției de la Geneva, privind drepturile refugiaților, a mai spus Laura Vicol. Ea a renunțat la statutul de refugiat în Costa Rica, a explicat avocata, doar pentru o nouă etapă judiciară.

Citește și: ALINA BICA A PLECAT ȘI EA DIN COSTA RICA! UNDE S-AR AFLA FOSTĂ ȘEFĂ A DIICOT

„Informaţia din Costa Rica a fost prezentată trunchiat pentru că cererea de renunţare la acel statut cuprinde practic două părţi, pe de o parte renunţarea şi pe de altă parte demersuri judiciare începute conform Convenţiei de la Geneva pe care evident că nu le putem face publice. În momentul în care va putea vorbi despre ele, i s-a interzis cu desăvârşire să vorbim, de aia eu m-am şi mirat sinceră să fiu că a apărut acea informaţie din Costa Rica referitoare la cererea de retragere, de renunţare”, a mai spus Laura Vicol.

Sursa foto: gandul