ALINA BICA, in AREST LA DOMICILIU

Alina Bica

Magistratii au decis vineri ca fosta sefa a DIICOT ALINA BICA sa fie plasata in AREST LA DOMICILIU, in DOSARUL BICA 1, in care ea a fost trimisa in judecata in calitate de membru al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor si in care Gheorghe Stelian ar fi primit desagubiri de 62 de milioane de euro.

Decizia nu este nici definitiva si nici obligatorie. Procurorii au la dispozitie 48 de ore pentru a contesta decizia judecatorilor.

Citeste si: ALINA BICA a facut SCANDAL in timpul sedintei de judecata de la ICCJ

Decizia judecatorilor nu va putea fi pusa in aplicare, dat fiind faptul ca ALINA BICA se afla in arest preventiv si in dosarul Bica2, in care este implicat si omul de afaceri DORIN COCOS. Avocatii au facut demersuri pentru obtinerea ARESTULUI LA DOMICILIU si in cazul acestui dosar, insa judecatorii au mentinut arestul preventiv.

Citeste si: ICCJ: Alina Bica, Dorin si Alin Cocos raman in arest preventiv

Pentru ca ALINA BICA sa poata fi arestata la domiciliu, avocatii trebuie sa obtina decizii favorabile in ambele dosare. Astfel, ALINA BICA va ramane in arestul Politiei Capitalei, chiar daca a primit arest la domiciliu din partea judecatorilor in primul dosar.