ALINA BICA RAMANE IN AREST PREVENTIV – MINUTA ICCJ

Alina Bica

Instanta suprema a decis ca fostul sef DIICOT ALINA BICA si restul inculpatilor din DOSARUL RETROCEDARILOR ILICITE de  la ANRP sa ramana in AREST PREVENTIV. Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a respins si o solicitare de sesizare a Curtii Constitutionala (CCR) in acest dosar.

MINUTA  ICCJ: “FOND BICA ALINA – Respinge, ca inadmisibila, cererea de sesizare a Curtii Constitutionale cu solutionarea exceptiei de neconstitutionalitate a dispozitiilor art.348 alin.1 si 2 raportat la art.207 Cod procedura penala, formulata de inculpata Alexandru Lacramioara. In baza art. 348 alin. 2 Cod procedura penala raportat la art. 207 alin. 4 si alin. 6 Cod procedura penala, mentine masura ARESTARII PREVENTIVE a inculpatilor BICA ALINA MIHAELA, Bogdan Dragos George, Alexandru Lacramioara, Nutiu Emil, Dumitrean Crinuta.

CITESTE SI: Inspectia Judiciara: ALINA BICA a incalcat NORMELE DEONTOLOGICE prin PLIMBAREA facuta alaturi de ELENA UDREA la Paris 

Cu drept de contestatie in 48 de ore, de la comunicare privitor la mentinerea arestarii preventive. Cu drept de apel in 48 de ore, de la pronuntare in ceea ce priveste cererea de sesizare a Curtii Constitutionale. Pronuntata in sedinta din Camera de Consiliu, azi 27 ianuarie 2015, ora 18:05″.

Sursa foto: realitatea.net