Alina Bica rupe tăcerea: Nu sunt dispărută! Am probleme mari de sănătate

Alina Bica a dispărut din România de câteva săptămâni. S-a zvonit că ar fi fugită în Costa Rica. În plus, s-a spus că Bica a suferit un grav accident rutier şi că ar avea mari probleme de sănătate.

Alina Bica a rupt tăcerea, miercuri seară, la România TV. Aceasta a confirmat că starea sa de sănătate e una gravă. ” “Nu sunt fugită, nu sunt dispărută, nu mă ascund. Nu sunt supusă niciunei măsuri judiciare preventive. Autoritățile din România – și aici mă refer și la instanța de judecată – știu unde mă aflu. Decoamdată, vă pot confirma problemele medicale grave care fac imposibilă deplasarea mea, nu și cauza lor.

Ele sunt confirmate și probate cu documente medicale traduse și autentificate și cu fotografii. Apărătorul meu le-a depus la dosar. Deci nu mă sustrag înfăpturii actului de justiție. Sunt reprezentată la termenele de judecată. Participarea fizică la proces e un drept al inculpatului, nu o obligație. Nu împiedică absența mea desfășurarea sentințelor de judecată. La termenul din martie, voi depune toate probele pe care mă bazez în instanță. Nu sunt încă pregătită să spun tot ce mi s-a întâmplat, aveți un pic de răbdare. Dar voi vorbi. Vă asigur…”, a dezvăluit Alina Bica, aflată în Costa Rica.

Sursa foto: adevarul.ro