ALINA BICA s-a prezentat in fata INSTANTEI: Este o chestiune de PRESTIGIU in ceea ce ma priveste.

ALINA BICA, fosta sefa DIICOT, s-a prezentat din nou in fata instantei, informeaza B1 TV. Fosta sefa DIICOT a declarat pentru jurnalisti ca ea nu considera ca merita “nicio masura, pentru ca nu a facut nimic”.

“Judecatorul trebuie sa fie apt sa aprecieze probele si starile de fapt in integritatea lor. Este o chestiune de prestigiu in ceea ce ma priveste. Evident ca o sa fie o problema pentru judecator sa ma judece in dosar”, a spus ALINA BICA.

ALINA BICA va fi cercetata sub control judiciar in dosarul ”Bica 2”, ea scapand astfel de arestul la domiciliu.

CITESTE SI: ALINA BICA scapa de ARESTUL la DOMICILIU

ALINA BICA este judecata in acest dosar pentru ca a luat mita un teren, in schimbul interventiilor pentru despagubirile acordate lui Gheorghe Stelian, pentru ca l-ar fi ajutat pe Ovidiu Tender in dosarul in care este judecat si pentru abuz in serviciu in cazul lui Videanu.

Dosarul “Bica 2” a fost disjuns din cel in care fosta sefa a DIICOT a fost trimisa in judecata, in 15 decembrie 2014, pentru ca, in calitate de reprezentant al Ministerului Justitiei in comisia ANRP, impreuna cu membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor, i-a aprobat omului de afaceri Gheorghe Stelian, in 2011, despagubiri pentru un teren de 13 hectare supraevaluat cu peste 62 de milioane de euro.

CITESTE SI: ALINA BICA, DEZVALUIRI despre ARESTARE, perioada de DETENTIE si relatia cu ELENA UDREA si TRAIAN BASESCU

Sursa foto www.voceatransilvaniei.ro