ALINA GORGHIU a anuntat care sunt prioritatile PNL in momentul de fata

Intr-un interviu acordat pentru stiridiaspora.com, ALINA GORGHIU, copresedintele Partidului National Liberal (PNL) sustine ca PRIORITATILE  liberalilor in momentul de fata sunt SCHIMBAREA liderilor celor doua camere ale PARLAMENTULUI si VOTUL prin CORESPONDENTA.

„Intr-adevar, realizarea unor noi MAJORITATI in Camera si in Senat si schimbarea liderilor celor doua Camere sunt obiective pentru perioada imediat urmatoare. Deocamdata, se strang semnaturi pentru SCHIMBAREA presedintelui Senatului si, fara sa intru in calcule, semnalele sunt bune. Nu am nominalizat oficial persoane care sa preia conducerea Camerei sau a Senatului”, declara GORGHIU.

CITESTE SI: LIBERALII discuta despre cazul VARUJAN VOSGANIAN

“Abordarea noastra exclude o negociere pe functii si alte beneficii. Nu cumparam sustinere, acest lucru ne-ar vulnerabiliza in primul rand pe noi. Incercam sa realizam o majoritate care constientizeaza raul pe care actuala guvernare il produce Romaniei”, subliniaza ALINA GORGHIU.

ALINA GORGHIU catalogheaza ceea ce s-a intamplat in diaspora in noiembrie 2014, cu prilejul alegerilor prezidentiale, drept un moment “rusinos pentru o democratie” si sustine ca promovarea unei solutii legislative pentru votul din strainatate a devenit o prioritate pentru liberali.

CITESTE SI: TNL are un NOU PRESEDINTE EXECUTIV

Sursa foto: pnl.ro