ALINA GORGHIU a anuntat infiintarea DEPARTAMENTULUI ON-LINE al PNL

Co-presedintele PNL ALINA GORGHIU a criticat vineri televiziunile si a semnalat ca acestea sunt ‘sensibile la sarmul PSD’ in timp ce liberalii nu au ‘foarte multe parghii de comunicare pe TV’. In acest context ea si-a propus ca PNL sa ‘cucereasca ON-LINE-ul’.

ALINA GORGHIU a explicat ca a propus conducerii partidului infiintarea unui departament online, care va fi votat la Consiliul National al PNL, desfasurat sambata, la Pitesti.

CITESTE SI: GORGHIU, catre tinerii liberali: Sa ma TRAGETI de MANECA atunci cand PARTIDUL DERAPEAZA

”De maine, PNL are un DEPARTAMENT ON-LINE. (…) Nu avem foarte multe parghii de comunicare pe TV. Majoritatea televiziunilor sunt sensibile la sarmul PSD. Haideti sa cucerim online-ul! N-avem voie sa ratam partea aceasta care este pe specificul nostru, al liberalilor”, le-a spus ALINA GORGHIU tinerilor din organizatia judeteana din Prahova, in cadrul unei intalniri care a avut loc, vineri, la Ploiesti.

In acest context, ALINA GORGHIU le-a cerut tinerilor sa se implice in transmiterea mesajelor partidului in special catre cei care nu sunt membri ai PNL si nu fac politica pentru a mari sansele partidului de a castiga alegerile locale.

CITESTE SI: PROGRAMUL CONSILIULUI NATIONAL al PNL de la PITESTI 

”Cert este ca va trebui sa ne implicam mai mult si pe partea asta. E o obligatie pe care generatia voastra o are. Daca eu ma straduiesc sa fiu extrem de activa in spatiul virtual, o sa rog pe fiecare dintre voi sa preia mesajele Partidului National Liberal si sa le faca cunoscute celor care nu au legatura cu PNL, pentru ca miza este nu sa impartim intre noi mesaje in comunitatea noastra, a liberalilor, miza este ca aceste mesaje sa ajunga la publicul pe care nu l-am accesat pana acum, la publicul care nu este membru al PNL. Si atunci veti vedea ca va fi o misiune mult mai usoara si fara televiziuni si fara resursele pe care le are PSD-ul sa castigam localele”, a mai spus ALINA GORGHIU.

Sursa foto: pnl.ro