ALINA GORGHIU a comentat dezvaluirile facute de ELENA UDREA

Co-presedintele PNL, ALINA GORGHIU, a comentat in cadrul unui interviu acordat miercuri jurnalistilor de la DC News declaratiile ELENEI UDREA din ultimele zile.

ALINA GORGHIU a facut apel la „echilibru si intelepciune” atunci cand se discuta despre institutii si autoritati publice.

„Am evitat sa comentez acest subiect, dar o sa va fac un comentariu mai general. Si am sa va spun ca, din punctul meu de vedere, indiferent despre ce institutie publica sau autoritate vorbim, ca vorbim despre Agentia Nationala de Integritate, ca vorbim de DNA, ca vorbim de Curtea Constitutionala, cred ca trebuie sa fim foarte atenti atunci cand anumite demersuri afecteaza credibilitatea acestei institutii.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU il avertizeaza pe PONTA: ALEGERI PARTIALE sau mergem in JUSTITIE 

Neincrederea publica poate fi foarte usor crescuta in urma unor demersuri sau a altora. Mi-as dori sa cred ca, in acest context regional, politic si social din Romania, aceste institutii sunt ferite sau protejate de valul neincrederii publice. Nu spun ca e nevoie de o tacere a politicului in acest moment sau in aceasta criza, daca vreti sa ii spun! Cred, insa, ca trebuie tratat cu echilibru si cu intelepciune subiectul. Si cu asta inchei comentariul pe acest subiect”, a declarat ALINA GORGHIU pentru DC News.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: Intentia lui VICTOR PONTA de a cere bani romanilor din diaspora vine din RESENTIMENTELE sale fata acestia 

Sursa foto: pnl.ro