ALINA GORGHIU a dezvaluit ce vor face liberalii dupa ce vor ajunge la putere

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU a anuntat, miercuri prin intermediul unei postari pe pagina sa de Facebook, ce anume vor face liberalii dupa ce vor ajunge la putere.

“Astazi este o zi importanta in Parlament, la finalul careia am speranta ca vom avea, in sfarsit, o lege ceruta de societatea romaneasca si necesara democratiei noastre: legea votului prin corespondenta. Reglementarea acestui tip de vot in Romania este o realizare in sine. Avem datoria sa o sustinem, chiar daca legea, asa cum a amendat-o PSD, nu este una perfecta”, spune ALINA GORGHIU, pe Facebook.

CITESTE SI: COMISIA PENTRU COD ELECTORAL A FINALIZAT RAPORTUL PENTRU PROIECTUL LEGII VOTULUI PRIN CORESPONDENTA

ALINA GORGHIU aminteste ca PNL a “insistat” ca votul prin corespondenta sa fie aplicabil la toate tipurile de alegeri, nu doar pentru cele parlamentare. “Primul lucru pe care il vom face atunci cand vom avea majoritatea in Parlament va fi sa extindem posibilitatea de aplicare a votului prin corespondenta pentru celelalte tipuri de scrutin. Ne vom asigura, astfel, ca in 2019, oriunde s-ar afla, romanii nu vor mai indura umilinte ca sa-si aleaga presedintele”, sustine ALINA GORGHIU.

Sursa foto: adevarul