ALINA GORGHIU a lansat, pe Facebook, campania: “Domnule VICTOR PONTA, lasati oamenii sa voteze!”

ALINA GORGHIU, copresedintele noului Partid National Liberal (PNL), a lansat o campanie pe pagina sa personala de Facebook intitulata “Domnule Victor Ponta, lasati oamenii sa voteze! Organizati alegerile partiale”.

Imediat dupa incheierea lucrarilor Biroului Permanent National (BPN) care au avut loc la Iasi, vineri 23 ianuarie, ALINA GORGHIU a lansata aceasta campanie. La scurt timp dupa publicarea rezolutiei adoptate de liberali la finele primului BPN din anul 2015, campania  “Domnule Victor Ponta, lasati oamenii sa voteze! Organizati alegerile partiale” a fost lansata pe pagina de Facebook a liderului liberal.

In fiecare zi din cele cinci scurse din data de 23 ianuarie, ALINA GORGHIU publica pasaje din rezolutia adoptata de liberali in cadrul PNL, edificatoare pentru organizarea ALEGERILOR PARTIALE.

CITESTE SI: BPN al PNL: REZOLUTIA ADOPTATA in primul BPN DIN 2015

“Este a patra zi de la rezolutia adoptata de PNL, prin care am cerut organizarea alegerilor partiale. Sunt, in acest moment 2.154.243 de romani nereprezentati in administratia locala sau in Parlament, iar in cazul a 981.539, Guvernul a incalcat deja legea, prin refuzul de a organiza alegeri partiale in termen de 90 de zile de la vacantarea functiilor. Mesajul nostru fata de atitudinea abuziva a Guvernului ramane neschimbat, lasati oamenii sa voteze, organizati alegerile partiale!”, a scris marti ALINA GORGHIU pe reteaua de socializare.

CITESTE SI: PNL a decis sa nu voteze Masterplanul de Transport fara autostrada dintre Moldova si Transilvania 

“Peste DOUA MILIOANE de romani nu mai au reprezentanti alesi in conducerea Consiliului Judetean, in primarii sau in Parlament. Guvernul incalca, in continuare, legea si refuza sa organizeze alegerile partiale. Paradoxal este faptul ca Executivul si actuala majoritate parlamentara sustin modificarea legislatiei electorale in contextul actual al deficitului de reprezentativitate, insa observ ca in acelasi context nu respecta legea in vigoare”, a notat miercuri  GORGHIU pe pagina sa de Facebook .

Sursa foto: facebook / alina gorghiu