ALINA GORGHIU a lansat un ATAC DUR la adresa lui VICTOR PONTA

Presedintele PNL ALINA GORGHIU a declarat, luni, ca VICTOR PONTA a facut declaratii ingrijoratoare referitor la asigurarea celor 2% din PIB pe securitatea nationala, afirmand ca fostul premier ca joaca “rolul de agent de influenta pentru Moscova”. 

“Pe mine ma ingrijoreaza declaratiile pe care le-am auzit din partea PSD-ului zilele trecute, declaratii care se refera la pactul pe aparare si la asigurarea celor 2% din PIB pe securitatea nationala. Sunt declaratii care imi arata ca PSD nu a inteles absolut nimic din ceea ce se intampla in regiune, din ceea ce ar trebui sa se intample cu Romania ca pion de baza, ca factor de stabilitate in regiune.

Faptul ca domniile lor pun problema in sensul in care putem asigura mariri de salarii daca nu mai asiguram cei 2% din PIB pentru aparare mi se pare un act de iresponsabilitate. Mi se pare ca cine a facut declaratia joaca rolul de agent de influenta pentru Moscova si nimic altceva”, a declarat ALINA GORGHIU, intrebata despre alegerile din Republica Moldova.  

“Da, domnul Ponta a dat aceasta declaratie, insa nimeni din PSD nu l-a contrazis. Va amintesc ca in 2015 cand s-a semnat acest pact premierul si presedintele PSD era acelasi domn Ponta care a semnat alaturi de ceilalti lideri de partide politice acel pact, la initiativa presedintelui Iohannis”, a conchis ALINA GORGHIU.

Sursa foto: pnl