ALINA GORGHIU a vorbit despre propunerea PNL pentru Curtea Constitutionala

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca Partidul National Liberal (PNL) va nominaliza in zilele urmatoare o persoana pe care o va propune in locul lui TONI GREBLA la Curtea Constitutionala (CCR).

In opinia reprezentantilor PNL aceasta persoana trebuie sa fie una care sa se bucure de credibilitate si sa nu fie implicata in politica.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: Actiunile prezente ale lui BASESCU nu mai au CREDIBILITATE 

”PNL este constient ca institutiile publice au nevoie ca in componenta lor sa fie propuse persoane care se bucura de credibilitata, care nu trebuie sa aiba nicio eticheta politica. Am decis sa identificam persoana potrivita care sa nu fie membru de partid, sa fie un reprezentat al elitelor din societatea romaneasca. In cel mai scurt timp vom identifica aceasta persoana”, a declarat ALINA GORGHIU.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: CATALIN PREDOIU a adus toate LAMURIRILE pe speta GALA BUTE 

De asemenea, liderul PNL a vorbit si despre COMISIA de COD ELECTORAL din PARLAMENT, mentionand ca PSD doreste esuarea lucrarilor acestei comisii. 

”Despre COMISIA de COD ELECTORAL din Parlament, condusa de VALERIU ZGONEA. PSD doreste esuarea lucrarilor in comsie. Ii solicotatm presedintelui comisiile sa convoace sedintele pentru elaborarea legislatiei”, a mai precizat ALINA GORGHIU.

Sursa foto: adevarul.ro