ALINA GORGHIU, atac dur la adresa lui PONTA, TARICEANU si DRAGNEA: Niste TICALOSI!

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU a sustinut, duminica, ca VICTOR PONTA, LIVIU DRAGNEA si CALIN POPESCU PIEDONE au fost nepasatori, in timpul guvernarii lor, fata de infectiile nosocomiale din spitale si i-a acuzat ca au fost “NEPASATORI” si “TICALOSI”.

Liderul PNL a comentat, duminica, datele Ministerului Sanatatii privind infectiile nosocomiale inregistrate in ultimii cinci ani si a sustinut VICTOR PONTA, LIVIU DRAGNEA si CALIN POPESCU PIEDONE aveau puterea de a schimba ceva in timpul guvernarii lor, arata Newsro.

“In acesti cinci ani, pentru trei ani si jumatate cativa oameni pe care ii cunoasteti, cu siguranta, au detinut puterea de a schimba ceva si nu au facut-o: fostul prim-ministru VICTOR PONTA, fostul vicepremier LIVIU DRAGNEA, aliatul lor, CALIN POPESCU TARICEANU, care sustinea guvernul PSD.

CITESTE SI: GORGHIU DEZVALUIE CE URMARESTE PSD CU SCHIMBAREA LUI VALERIU ZGONEA

Au fost prea ocupati – si sunt in continuare – sa se lupte cu justitia, cu institutiile anticoruptie, ca sa le pese de pericolele care amenintau viata cetatenilor obisnuiti – cele din spitale; au fost prea ocupati sa-si acorde privilegii nemeritate, ca sa mai apere dreptul la viata si la sanatate al romanilor”, a scris ALINA GORGHIU, duminica, pe Facebook.

Liderul PNL spune ca fostii guvernanti nu au “nici macar decenta sa taca”, ci “carcotesc” de pe margine si “pun bete in roate” celor care incearca sa schimbe sistemul. “Astazi derapajele lor sunt mai stridente ca oricand, pentru ca lasa sa se vada, in sfarsit, cat au fost de nepasatori, de cinici si de ticalosi”, mai spune ALINA GORGHIU.

Ministerul Sanatatii a transmis ca intre anii 2010 si 2015 au fost inregistrate peste 57.000 de infectii nosocomiale in spitalele din Romania. Cele mai multe au fost constatate in unitatile sanitare din judetele Iasi, Cluj si Timis si din Capitala, iar sectiile cu cele mai mari probleme sunt ATI, Chirugie, dar si Pediatrie.

Sursa foto: pnl