ALINA GORGHIU: Cei care sustin PROIECTUL PNL sa ni se alature pentru a SCHIMBA GUVERNUL

Partidul National Liberal (PNL) ii invita pe toti cei care doresc sa sustina programul de guvernare al liberalilor, lansat sambata in dezbatere publica, sa se alature acestui PROIECT pentru generarea unei majoritati parlamentare care sa schimbe Guvernul Partidului Social Democrat (PSD), a declarat co-presedintele PNL ALINA GORGHIU.

Citeste si: PNL si-a lansat PROGRAMUL de GUVERNARE. Liberalii despre politica FISCALA. UPDATE

“Modernizarea in toate domeniile cheie este obiectivul pe care PNL l-a urmarit prin acest proiect al programului de guvernare. (…) Cel mai important lucru pe care astazi il facem pe langa prezentarea axelor prioritare din proiect pe care Catalin Predoiu o va face este ca pe baza acestui program evident ca lansam astazi invitatia catre toata lumea, catre toti cei care doresc sa sustina un proiect liberal, astfel incat sa generam o majoritate parlamentara care sa schimbe Guvernul PSD. Evident ca acest proiect al programului de guvernare este argumentul cel mai solid cu care PNL vine si-l ofera si-l ofera celor interesati sa sustina un program si un Guvern responsabil si performant care sa aplice acel program de guvernare”, a spus co-presedintele PNL cu ocazia prezentarii spre dezbatere publica si interna a proiectului programului de guvernare propus de liberali.

Citeste si: BLAGA: Programul de guvernare al PNL va sta la baza parteneriatului cu Klaus Iohannis

In cadrul conferintei, acelasi mesaj a fost sustinut si de co-presedintele PNL VASILE BLAGA.

“Pe baza acestui program de guvernare lansam public si invitatia tuturor posibililor parteneri politici pentru a-l dezbate impreuna, astfel incat sa cream o noua majoritate si ajungem la o noua guvernare”, a declarat VASILE , citat de Agerpres.

Sursa foto: obiectiv.info