ALINA GORGHIU: Cine va mai pune INTERESUL PERSONAL deasupra INTERESULUI PARTIDULUI va fi MARGINALIZAT

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU a declarat luni seara la postul Realitatea TV ca episodul de sambata, de la Pitesti, cand discursul vicepresedintelui TEODOR ATANASIU a fost intrerupt de vociferarile unora dintre participantii la Consiliul National, a pus in umbra subiecte de substanta pe care liberalii le-au pus pe masa.

“Regret ca din tot evenimentul nostru care a insemnat multa substanta si foarte multa munca, si a insemnat lansarea finalului programului de guvernare si a unor criterii de integritate extrem de dure, cum niciun alt partid din Romania nu le are si nu le va avea in afara de PNL, in ciuda faptului ca am discutat despre un calendar pentru alegerile locale si cum ne vom face selectia de candidati si de motiunea de cenzura, tot ce s-a retinut a fost faptul ca unii colegi, dintr-o lipsa de experienta politica, pentru ca nu vreau sa pun pe altceva acel moment mai putin elegant, au eclipsat un subiect, cred eu, extrem de important sau un moment important al PNL”, a declarat ALINA GORGHIU.

Citeste si: ALINA GORGHIU ii avertizeaza pe liberali: Cine nu se va ADAPTA va fi RESPINS

“Nu vreau sa dezvolt ce s-a intamplat, nu vreau sa dau apa la moara celor care spun ca a fost o inscenare, am auzit si eu varianta asta de lucru, refuz sa o cred si refuz sa o comentez. Pentru ca si eu, si Vasile Blaga am spus un lucru simplu, elementar, pentru acest proiect complex care se cheama Noul Partid National Liberal: cine nu va intelege ca obiectivele acestui partid sunt mult peste orgoliile acelea marunte, individuale, va fi marginalizat. Va fi in afara PNL oricine va mai pune interesul personal sau un orgoliu marunt deasupra interesului pe care PNL il are. Imi pare rau ca s-a intamplat, nu sunt deloc incantata ca a existat acel moment care a pus in umbra subiecte de substanta pe care le-am adus pe masa”, a mai spus ALINA GORGHIU.

Citeste si: ALINA GORGHIU: Nu avem un GUVERN DIN UMBRA pregatit, avem RESURSE UMANE sa umplem TREI CABINETE maine

Sursa foto: psnews.ro