ALINA GORGHIU: Conducerea PNL a stabilit DATA si TEMA MOTIUNII de CENZURA

COPRESEDINTE PNL, ALINA GORGHIU, SOLICITARE, LIVIU DRAGNEA, SUSTINERE, INTRODUCERE, ORDINE DE ZI, PARLAMENT, SESIUNE EXTRAORDINARA, REEXAMINARE, COD FISCAL, LEGE, VOTUL PRIN CORESPONDENTA

Conducerea PNL a decis, in reuniunea de vineri, introducerea in aceasta sesiune parlamentara a unei MOTIUNI DE CENZURA, stabilindu-se TEMA si DATA depunerii, a anuntat copresedintele liberalilor ALINA GORGHIU.

“S-a stabilit si tema motiunii de cenzura, s-a stabilit si data cand depunem motiunea de cenzur”, a declarat copresedintele PNL.

Intrebata daca in sedinta conducerii PNL s-a stabilit ca data depunerii motiunii de cenzura sa fie 5 iunie, ALINA GORGHIU a spus: “Maine o vom face publica”.

Citeste si: BLAGA, despre MOTIUNE: O depunem in iunie. TEMA va fi de NEREFUZAT

Copresedintele PNL a precizat ca, in cadrul sedintei comisiei de conducere a PNL, s-a stabilit si calendarul in privinta viitoarelor candidaturi ale formatiunii la alegerile locale si parlamentare de anul viitor.

“S-a stabilit un calendar pe care nu as vrea sa vi-l spun dumneavoastra acum. S-a stabilit calendarul care va fi facut public in Consiliul de maine”, a mai spus ea. 

Citeste si: VICTOR PONTA: Este DREPTUL OPOZITIEI sa depuna MOTIUNE DE CENZURA, dar avem PROIECTE ESENTIALE care trebuie votate

CATALIN PREDOIU a spus la randul sau ca MOTIUNEA DE CENZURA va fi depusa la inceputul lunii iunie, precizand ca este o “motiune a romanilor impotriva Guvernului Ponta”.