ALINA GORGHIU, convinsa ca PNL va castiga PRIMARIA CAPITALEI

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU a declarat luni seara la postul Realitatea TV ca viitorul candidat liberal la fotoliul de primar general al Capitalei va fi o persoana care se incadreaza in ideea de reforma a clasei politice.

ALINA GORGHIU s-a aratat convinsa ca PNL va castiga PRIMARIA CAPITALEI, chiar si impotriva lui SORIN OPRESCU.

“Nu exista in momentul acesta nici un fel de persoana nominalizata. O sa luam foarte in serios si, asa, pe etape, capitolul de Primarie generala. Nume sunt foarte multe, variante avem destule. Mi-as dori sa facem o analiza serioasa pe Bucuresti, o cercetare sociologica sa vedem cam care mai este profilul de candidat pe care bucuresteanul il vizeaza si sunt sigur ca o sa gasim persoana potrivita pentru fotoliul de primar al Bucurestiului. Luati-o ca pe o intuitie la momentul acesta. Cred ca va fi o persoana care sa se incadreze in ideea de reforma a clasei politice”, a declarat co-presedintele PNL, intrebata daca printre numele pe care PNL le ia in calcul pentru o candidatura la PRIMARIA CAPITALEI se regasesc MARIAN PETRACHE, TEODOR ATANASIU, CRISTIAN BUSOI SAU ANCA BOAGIU.

Citeste si: ALINA GORGHIU: TEMA MOTIUNII de cenzura NU ESTE de NEGOCIAT

ALINA GORGHIU a apreciat, totodata, ca PNL are sanse sa castige si in alte mari orase cum ar fi Iasi, Constanta sau Pitesti, municipii in care portofoliile de primar au fost detinute ani de zile de social-democrati.

“Peste tot avem solutii. Vom incerca sa venim cu o oferta cat de aproape se poate de optiunea electoratului. O sa fie, calendarul acesta votat sambata la Pitesti ( la Consiliul National al PNL – n.r.) presupune mai multe lucruri. Presupune niste termene in care se realizeaza inscrierea candidaturilor, in care se face selectia de candidati, in care se fac acele analize sociologice. Sunt si criterii si filialele au calendar foarte clar in interiorul caruia sa faca toata aceasta selectie. Va spun ca va fi concurenta la baioneta in sanul partidului pentru un portofoliu de primar”, a declarat copresedintele PNL.

Citeste si: ALINA GORGHIU: Cine va mai pune INTERESUL PERSONAL deasupra INTERESULUI PARTIDULUI va fi MARGINALIZAT

ALINA GORGHIU a mai adaugat ca pe lista PNL alegatorii si mass-media vor vedea “oameni normali”, si nu persoane care sa ia in calcul diverse mijloace de inavutire prin prisma functiei detinute. “Nu e un lucru de exceptie (…), va fi regula”, a mai spus co-presedintele PNL.