ALINA GORGHIU: Daca eram in locul LUCIEI VARGA, il dadeam in JUDECATA pe VICTOR PONTA

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU a declarat, luni, despre acuzatiile pe care VICTOR PONTA le-a adus liberalei LUCIA VARGA, ca ar fi promovat in Parlament interesele firmei Schweighofer Holzindustrie, ca premierul ”este ca frunza in vant” si ca, daca ar fi fost in locul colegei sale, l-ar fi dat in judecata.

Intrebata despre afimatiile premierului VICTOR PONTA, potrivit carora LUCIA VARGA si alti doi-trei colegi ai sai din PNL ar fi facut un lobby ilegitim in favoarea firmei Schweighofer Holzindustrie, ALINA GORGHIU a raspuns: ”Eu nu stiu cand face domnul Ponta declaratii pe Codul Silvic, nu pot sa-l mai urmaresc. Acum doi ani spunea ca este foarte buna investitia austriecilor si o sustine, azi spune ca oamenii aia sunt rai si nenorociti si poimaine o sa spuna ca Lucia Varga este un ministru foarte potrivit”.

Copresedintele PNL a continuat: ”Luati declaratiile din urma, cand era ministru in cabinetul Ponta (Lucia Varga – n.r.) si o sa vedeti cate laude erau la adresa Luciei Varga. Astazi a uitat, dar vantul, stiti, pe unde bate vantul, domnul Ponta se mai intoarce. E ca frunza in vant “.

Citeste si: VICTOR PONTA: LUCIA VARGA este parlamentarul care a PROMOVAT INTERESELE SCHWEIGHOFER

ALINA GORGHIU a mai spus ca LUCIA VARGA a explicat si public si in sedinte care este pozitia PNL privitoare la Codul silvic”.

“Nu ne-am schimbat-o, nu ne-am nuantat-o, este constata de foarte multa vreme. Daca domnul Ponta, acum, vrea sa insiste in a pastra acea hotie in domeniul silvic, cu colegii sai parlamentari, cu membri ai PSD implicati in dosare care tin de aceasta problema si de aceasta problematica. Eu cred ca domnia sa, mai devreme sau mai tarziu va trebui sa dea socoteala, pentru ca nu poti sa mergi doar din discurs si sa incerci sa bagi mizeria sub pres.Sa nu recunosti ca au fost mari si reale probleme din pricina unor colegi de partid si din pricina unor foste guverne PSD si sa arunci responsabilitatea la altii in gradina”, a mai precizat ALINA GORGHIU.

Citeste si: TRAIAN BASESCU, despre SCANDALUL CODULUI SILVIC: Nicio tabara nu vrea sa puna PUNCTUL PE I – INCETAREA sau RATIONALIZAREA TAIERILOR

Ea a adaugat ca, daca era in locul LUCIEI VARGA, l-ar fi dat in JUDECATA pe VICTOR PONTA.

Premierul VICTOR PONTA a nominalizat-o pe deputata PNL LUCIA VARGA ca fiind persoana la care s-a referit in special drept cea care a promovat in Parlament interesele Schweighofer pentru Codul Silvic, aratand ca nu intalnirile cu firma sunt anormale, ci sustinerea unor interese private.