ALINA GORGHIU, DAN MIHALACHE si MIHAI GADEA, vizita in SUA

Seful cancelariei prezidentiale, DAN MIHALACHE, sefa PNL, ALINA GORGHIU, si directorul Antenei 3, MIHAI GADEA sunt impreuna intr-o vizita neoficiala in Statele Unite.

Cei trei nici macar nu se feresc sa aiba intalniri comune, fiind prezenti in acelasi timp la diverse reuniuni cu politicieni americani.

Intr-una din pozele postate pe Facebook de directorul Antenei 3, MIHAI GADEA, de la intalnirea cu Donald Rumsfeld, fostul Secretar al Apararii din SUA, apare in spatele celor doi chiar sefa PNL, ALINA GORGHIU, iesind din camera in momentul in care fotograful imortalizeaza imaginea.

CITESTE SI: Liderii PNL ALINA GORGHIU si IULIAN DUMTRESCU s-au intalnit la Washington cu DONALD RUMSFELD

De altfel, ALINA GORGHIU a avut in acelasi timp cu MIHAI GADEA o intrevedere cu Donald Rumsfeld, laudandu-se si ea pe contul sau de Facebook cu o poza de la intalnire. Desi cu spatele in prima fotografie, ALINA GORGHIU poate fi recunoscuta cu usurinta.

Astfel de intalniri cu fosti oficiali americani fac parte din actiuni organizate de lobby, fiind contractate contra-cost.

Se vede de altfel din atitudinea relaxata a lui Rumsfeld cum acesta “pozeaza” profesionist la inca una din intalnirile fixate in acea zi de echipa sa.

Tot pe contul Alinei GORGHIU apare o fotografie alaturi de DAN MIHALACHE si actualul ambasador al Romaniei in SUA, GEORGE MAIOR, semn ca de data aceasta sefa PNL nu s-a sfiit sa anunte public “agenda comuna”.

MIHAI GADEA posteaza si fotografii de la „National Prayer Breakfast”, un alt eveniment de lobby folosit de oficialii americani pentru a se lasa pozati alaturi de amatori de suveniruri.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU DESPRE VIZITA IN STATELE UNITE ALE AMERICII

In anii trecuti, invitatia la „National Prayer Breakfast” a costat 650 de dolari.

In 2015, reprezentantii Organizatiei pentru Responsabilitatea si Etica Cetatenilor le-au cerut presedintelui Barack Obama si liderilor Congresului sa nu se prezinte la „National Prayer Breakfast”.

Directorul executiv al organizatiei, Melanie Sloan, i-a catalogat pe organizatorii „National Prayer Breakfast” ca fiind intoleranti si secretosi.

Oricum, de acum nu mai exista chiar niciun dubiu in legatura cu agenda comuna a celor trei: MIHALACHE, GORGHIU si GADEA, chiar in pragul campaniei electorale pentru alegerile locale. Intalnirile celor trei din America survin la scurt timp dupa ce, MIHAI GADEA mai fusese surprins la Munchen, alaturi de DAN MIHALACHE, la o intalnire a sasilor, aminteste b1.ro.

 Sursa foto: dcnews