ALINA GORGHIU: Deputatii pot da o sansa la un TRAI MAI BUN familiilor din Romania daca adopta MAJORAREA ALOCATIEI de stat pentru copii

ALINA GORGHIU, POSTARE, FACEBOOK, REZULTATE, INITIATIVA PNL, DIALOG, PARTIDE, TEME, INTERES MAJOR, PSD, SEMNAL, ACCEPTARE, COD FISCAL

Copresedintele PNL ALINA GIRGHIU a transmis miercuri, dupa ce Camera Deputatilor a decis la initiativa liberalilor dublarea alocatiilor pentru copii, un mesaj prin care ii indeamna pe deputati sa dea “sansa la un trai mai bun familiilor din Romania” votand proiectul PNL de majorare a sumelor pe care le primesc copii.

“Camera Deputatilor poate da o sansa la un trai mai bun familiilor din Romania, daca va adopta, la votul final, legea promovata de PNL, privind majorarea alocatiei de stat pentru copii. Saracia, imbatranirea populatiei, rata mare a abandonului scolar sunt realitati cu care ne confruntam. Adevaratul pericol social este insa guvernul Ponta, pentru ca in loc sa produca si sa aplice solutii, alege, de prea multa vreme, sa ignore problemele. E trist ca avem o femeie la conducerea Ministerului Muncii care nu intelege ca familiile au nevoie de sprijin”, a scris ALINA GORGHIU pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: VICTOR PONTA: DUBLAREA ALOCATIEI COPIILOR mi se pare un LUCRU BUN, dar ne costa 1,8 miliarde lei anual

Totodata, copresedintele PNL ii cere prim-ministrului sa-si indemne colegii sa voteze legea.

“Sper ca PSD va avea decenta de a nu folosi un tertip mai vechi – intoarcerea proiectului la comisie – ca sa scape de incurcatura. Dl Ponta gaseste mereu explicatii pentru nereusitele guvernarii, dar indiferenta fata de copii nu are scuze! Sunt la mijloc 3,7 milioane de copii, ei nu trebuie sacrificati pentru orgolii politice!”, a adaugat ALINA GORGHIU.

Citeste si: PONTA invins de PNL: Deputatii au aprobat amendamentul referitor la dublarea ALOCATIILOR pentru COPII