ALINA GORGHIU despre decizia CCR referitoare la PENSIILE SPECIALE ale ALESILOR LOCALI

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU a comentat, miercuri intr-o interventie telefonica la postul B1 Tv, decizia prin care CCR a declarat neconstitutionala legea PENSIIILOR SPECIALE pentru ALESII LOCALI.

“Este o decizie pe care o anticipam. La nivel parlamentar PNL a tot spus acest lucru, ca nu are cum sa se justifice constitutional un privilegiu. Sunt convinsa ca acest precedent poate fi unul extrem de bun si benefic si interesant va fi cum va fi motivata, pentru ca PSD a mai depus in Parlament vreo 7-8 initiative legate de PENSIILE SPECIALE pentru diverse categorii din Romania. Mi-ar placea sa punem punct populismului si ideii de privilegiu in Romania. Asteptam sa vedem ce face si PSD care pentru pensii un apetitat de speriat intr-un an electoral”, a declarat ALINA GORGHIU la postul B1 Tv.

CITESTE SI: CCR: PENSIILE SPECIALE SUNT NECOSTITUTIONALE! REACTIA LUI AUGUSTIN ZEGREAN. UPDATE

In data de 26 decembrie 2015, Guvernul a sesizat CCR cu privire la unele aspecte ale Legii referitoare la PENSIILE SPECIALE ale primarilor, viceprimarilor, presedintilor si vicepresedintilor de Consilii Judetene – Legea de modificare si completare a Legii nr.393/2004 privind Statutul ALESILOR LOCALI.

Sursa foto: pnl