ALINA GORGHIU, despre LEGEA VOTULUI PRIN CORESPONDENTA: LIVIU DRAGNEA DEZINFORMEAZA

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU critica declaratia presedintelui PSD, LIVIU DRAGNEA, cu privire la faptul ca LEGEA VOTULUI PRIN CORESPONDENTA nu ar fi fost adoptata din cauza liberalilor si afirma ca acesta DEZINFORMEAZA.

“De indata ce s-a oficializat in scaunul de sef al PSD, dl Dragnea pare a fi preluat de la fostul lider al partidului OBICEIUL DE A DEZINFORMA, cu seninatatea pe care doar la Victor Ponta am mai vazut-o. Domnia sa pretinde ca legea votului prin corespondenta nu a fost adoptata din vina PNL”, a scris Alina Gorghiu, marti, pe Facebook.

Ea ii aminteste lui Dragnea de proiectul PNL privind legea votului prin corespondenta, depus in Parlament in luna martie a acestui an, si precizeaza ca liberalii au solicitat partidelor sa se mobilizeze pentru a adopta legea pana la 1 noiembrie, “in timp ce PSD a anuntat chiar zilele trecute ca intentioneaza SA AMANE VOTUL PENTRU FEBRUARIE, anul viitor”.

CITESTE SI: LIVIU DRAGNEA A LANSAT UN NOU ATAC LA ADRESA PNL

“Ii mai semnalez dlui Dragnea si un MIRACOL PARLAMENTAR: daca proiectul PNL, care faciliteaza un drept fundamental, este blocat in Parlament de sapte luni, legea initiata recent de domnia sa, cu scopul evident de A INGRADI LIBERTATEA DE EXPRIMARE, a avut un parcurs ‘pe repede inainte’ in Parlament. Constat, din pacate, ca minciuna si aroganta sunt criterii de promovare in PSD. In alegeri, insa, electoratul le-a taxat dur de fiecare data”, conchide Gorghiu. 

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, marti, ca liberalii nu au vrut niciodata “sa faca” legea votului prin corespondenta, in opinia sa acest lucru fiind dovedit de faptul ca au renuntat la sefia comisiei parlamentare pentru codul electoral si nu au facut o noua numire atunci cand Mihai Voicu a demisionat.

Sursa foto: Realitatea